Genomineerd voor de 2020 international VBHC prize

Met enige trots doet Nieuwe Start Ervaringswerk, de heer Stefan Vlaminckx, u onderstaand persbericht toekomen, om u op de hoogte te brengen van het heugelijke feit dat zij genomineerd zijn voor de prestigieuze VBHC prize 2020

Nieuwe Start Ervaringswerk en stichting KGVP hebben samengewerkt om te bewijzen dat objectief resultaten meten in de geestelijke gezondheidszorg kan en helpend is voor zowel de cliënt als de zorgverlener. Daarom zijn de EasyRom app stichting KGVP en Nieuwe Start Ervaringswerk genomineerden voor de prestigieuze VBHC Prize 2020

Stichting KGVP, Kwaliteit Gezondheidzorg volgens Patiënten heeft een app ontwikkeld waarmee je Gezondheidzorg breed resultaten en effecten van behandelingen objectief kunt meten. Voor de kenners: Op basis van de PROMIS bibliotheek gebaseerde vragenlijsten genereren om in slechts seconden een meting bij cliënt te doen, en zo een objectieve score te genereren van de klachten, heftigheid en indien van toepassing, pijnscore U vindt meer informatie over de app via deze link.

Nieuwe Start Ervaringswerk en de EasyRom app.

De inschrijving voor de VBHC Prize 2020 is gebaseerd op ervaringen die Nieuwe Start Ervaringswerk heeft opgedaan tijdens een intensieve test en proefperiode.

Eigenaar Stefan Vlaminckx daarover: ” Ik heb in verschillende casussen cliënt metingen laten verrichten naar zijn eigen functioneren van dat moment. Ook depressie, pijn of angst en slaapstoornissen zijn te meten. Bij de meeste cliënten kon je aan de uitkomsten goed aflezen hoe het ging met cliënt. En er zijn enkele opvallende bijkomstigheden geconstateerd die het herstel van de betreffende cliënt een extra boost gaven. Ik ben ervan overtuigd dat EasyRom app de innovatie voor de gehele Gezondheidzorg is, zoals Google dat is voor het gebruik van internet.”.

Value Based HealthCare is waardegedreven zorgverlening, die zorgt voor het maximaal laten renderen van iedere euro die wordt besteed in de zorg.

Vanuit die gedachte werkt Nieuwe Start Ervaringswerk al een tijd aan een compleet concept VBHC voor in de thuisbegeleiding GGZ en coachingspraktijk. E-health is voor ons geen toekomstmuziek meer, maar eerder de realiteit van vandaag. Want ook ons cliënt volgsysteem is een interactieve oplossing die betrokkenheid van cliënt en diens netwerk stimuleert.

Stichting KGVP, de non profit organisatie achter de ontwikkeling van EasyRom app, stelt de app wereldwijd beschikbaar tegen kostprijs.

En daarmee concurreren zij rechtstreeks met de grootste commerciële bedrijven op het gebied van e-health en VBHC oplossingen. Dit onder het motto dat gezondheidszorg een basis mensenrecht is waar marktwerking geen plaats heeft. Alleen op die manier blijft zorg betaalbaar, blijven ontwikkelaars gewoon een goede boterham verdienen en is de patiënt/cliënt de lachende en kerngezonde derde.

KGVP en Nieuwe Start Ervaringswerk.

De bevlogen ontwikkelaars achter de EasyRom app maakte op LinkedIn middels het plaatsen van artikelen en blogs over de app en de wetenschappelijke basis eronder, flink wat rumoer. Na een prikkelend commentaar van eigenaar Stefan Vlaminckx van Nieuwe Start Ervaringswerk, daagde directeur Bas Thuis, van KGVP, Stefan uit de app te gaan testen. Stefan Vlaminckx daarover:

“Ik ben de afgelopen periode van samenwerking met Dax Kho en Bas Thuis van EasyRom app / KGVP, omgeslagen van kritisch en sceptisch proefkonijn met vragen, naar volwaardig (en onbezoldigd) ambassadeur van dit top product voor het meten van resultaten in de zorg. Zowel somatisch als geestelijk welzijn, maatschappelijk en sociaal functioneren, tot en met pijnscores zijn meetbaar gemaakt. Beeld je eens in wat je aan kosten kan besparen als je iedere behandeling in de gezondheidszorg tot in de finesses zou kunnen fine tunen. Voor ons een realiteit die qua impact doet denken aan de introductie van Google zoekmachine, of stromend water en riolering. Betere informatie, minder doden. En snellere genezing of herstel. De toekomst is hier. We noemen haar EasyRom app.”

Wij zeggen tegen iedere zorgverlener: Doen!

En tegen u als lezer, ga ‘m proberen! Zoek EasyRom app in uw favoriete store. Leg vervolgens even contact met ons. Starten we, na een korte intake, uw eigen meetgegevens generator.