Levensgevaarlijk: Mensen met kinderen

Sommigen van u deden het al, de rest zal nu wel snel volgen; Het uit de weg gaan van mensen met kinderen. Want wat blijkt? Die kleine rotzakken zijn wel degelijk verspreiders van het virus. Zeg maar gerust superspreaders. Want zeveren ze niet, dan spugen ze wel. En ga eens ruiken in een gemiddelde kleuterschooltoiletgroep en je weet dat alles alle kanten opvliegt bij die kleine coronabommetjes.

Sluipschuttertjes zijn het. Want zelf worden ze niet ziek..

Maar ondertussen besmetten ze alles op twee benen met een hartslag. Nou snap ik de anderhalve meter regel veel beter. Is het rond de anderhalve meter? Ren! Vlucht. Ontduik.. Want preventief ruimen mag je ze niet. En hun ouders zijn als eerste aan de beurt. Dus die moet je ook niet tegenkomen. De regering overweegt dan ook een algeheel straatverbod voor ouders, die hun kids niet bij hebben. Want als ze die koters wel bij hebben, dan kun je ze gemakkelijk herkennen als potentiële moordenaars van jouw dierbaren.

Amerikaanse onderzoekers ontdekte het: nauwelijks ziek maar wel degelijk virusverspreiders

Die zitten nu te rekenen op de overlevingskansen van Trump en Melania. Want Karma was het zat, al dat narcistisch gereutel. En nou zitten die onderzoekers uit te rekenen of het witte huis de afgelopen jaren net wel of net niet genoeg vette snacks heeft uitgeserveerd aan The Donald. Fingers crossed dus.

En ondertussen, aan de andere kant van de grote vijver..

Zaten wij met vertedering te kijken naar vrij spelende kinderen in het park. Of te genieten van the voice kids en heel Holland bakt kinderen op NPO 3. Want wisten wij veel dat die kleintjes potentiële massamoordenaardertjes zijn. Kunnen we ze niet beter geheel opsluiten in de school? Dan loopt er per klas nog maar een potentieel slachtoffer rond: de leerkracht. Nou, doe je die gewoon een leuke bonus van 1000 euro en als ze het zolang overleven: nog een keer 500 euro. En lukt dat niet, zullen we toch echt drastisch moeten gaan snijden in die kolonies besmettelijken. Waarmee het preventief ruimen terug is op het palet maatregelen.

Dus stop en neem je verantwoordelijkheid als medeplichtige ouders van dat wat het hardst moet worden bestreden.

Dus die potentiële wandelende tijdbomnetjes, niet meer meenemen bij het winkelen. Voor mijn part probeer je ze te verkopen via marktplaats. Of bind je ze vast aan een boom voordat je de meubelboulevard binnengaat. Als je ze maar niet meeneemt met boodschappen doen of bij het bezoeken van de bomenmassamoordenaars uit Zweden. U weet wel: Die met die babyverpletterkasten, als antwoord op COVID-19. Als ze ze gratis verstrekken, zie ik dat ook als een oplossing tegen het kwalijke keurkorps virusverspreidend mini tuig.

Sporten zonder publiek is RIVM codetaal voor teveel kolerelijers in de buurt van hardwerkend Nederland.

En dat moet met wortel en tak worden uitgeroeid. Dat we dadelijk dus niet zitten met een verloren generatie, maar meer een geruimde generatie. Is ook goed voor het milieu en tegen de overbevolking. En moet je zien wat het scheelt met Sinterklaas en kerst. En kunnen we dat eerste feest ook gewoon afschaffen. Want zonder zwarte piet was de lol er toch al af.

Ook bespaard het gas, licht en water, toiletpapier, eten en drinken

Hoeft je dat als armetierig-gierig ambtenaar ook niet meer bij je baas terug te halen als thuiswerk staatsslaaf. En hoeft ook de de vakbond zich nergens meer voor te schamen. Al vraag ik me af of ze dat ooit ergens wel voor gedaan hebben. Zich schamen. Kortom, als we snel zijn, kunnen we niet alleen het virus indammen maar meteen ook werken aan onze CO2 uitstoot, het stikstof probleem, huizentekort en pfasmaatregelen.

Althans, dat vind ik.