Waarom liegt van Dissel over het risico van besmettingen buiten?

Afgelopen zondag probeerde van Dissel met een plaatje van de Rosegarden van het witte huis in Washington, zijn bewering te staven dat je ook buiten besmet kan raken. Deed ie vorig jaar ook met de terrasbesmettingen in Dokkum. Onomstotelijk stond volgens hem vast dat besmettingen ook buiten werden opgelopen. Beide voorbeelden deugde niet. Want de 2 onderzoeken erna suggereerde dat de besmette mensen ook bij elkaar in de binnenruimte waren geweest.

Rest ons de vraag waarom Jaap van Dissel erover liegt.

Blijkt hij een stiekem lid van de Vaak Veroordeelde Democraten? Want hun grote leider heeft pasgeleden nog glashard staan liegen terwijl het gedrukt stond, en neemt vervolgens een week later anderen flink de maat als ze hem niet voetstoots geloven als hij een nieuwe bewering doet.

Is Jaap van Dissel een bdsm fanatiekeling, die opsluiten als fetisj heeft?

Of had mevrouw van Dissel de verkeerde voorbeelden klaargelegd? Want in deze voorbeelden zaten wel heel veel gaten.

Je weet het maar nooit. Want het blijven rare jongens, die Romeinen.

Ik pleit ervoor, in het zicht van de haven, de kapitein te vervangen door een loods. Want voor je het weet bots kapitein Jaap op een rotsvast wantrouwenbij Astra Zenica, kantelt de hele boel vanwege een vergeten deur, waardoor er opeens uitstekend geventileerd wordt. Of raakt ie in de haven de route richting aanlegplaats kwijt. Om maar eens wat beeldspraak te gebruiken. Maar ik vind ons zo ontzettend het debiele broertje van de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap, dat ik mijn buitenlandse contacten uitleg dat wij zo ontzettend filfty rich, in goed Nederlands stinkend rijk zijn, dat we wel kunnen versoepelen waardoor de economie weer wat opstart, maar wij liever aan de wereld laten zien hoe groot, dik en vet de onze is. Hier wordt onze staatsportemonnee bedoeld. En houden het ook het langste vol, wil men maar zeggen.

Want een andere verklaring is er niet. Ik schreef vorig jaar rond deze tijd al dat de wetenschap wereldwijd ons niet zo goed begreep, maar wel rapport na rapport produceerden dat wees op een veilig buiten.

https://www.dietistenpraktijkinevenwicht.nl/ een voorkeursleverancier van Nieuwe Start Ervaringswerk

En ben je dan mij, dan wordt de neiging iemand te willen slaan, dagelijks groter.

En om bedreigingen en geweld te voorkomen heb ik bedacht dat ontslaan, ook slaan is, in dit geval. Dus exit OMT onder leiding van Jaap van Dissel. En hop hop, nieuw OMT, wat staat voor Openen Moet Toch. Dan ga je vanuit je naam al meer in mogelijkheden denken, zo bedacht mijn beautiful mind.

Je kan dat met mij mee vinden en dit blog liken en delen. Dan hebben we, als de weldenkende helft van deze wereld ons toch laten horen.

Want de halve wereld is van ons, aldus Pieter Derks. De rest van de brutalen, dus daar valt niks te halen. Maar ik pleit voor een krachtig signaal richting Jaap en de rest van de regering. Geen doodskisten op auto’s met bepaalde namen erop. Meer een kort, duidelijk en compacte boodschap. Een middelvinger ofzo, lijkt me zo’n uitstekend signaal.

Maar dat bepaald u wel helemaal zelf. Of u dat afgeeft, dat signaal. U kunt ook uw schoen gooien of een boze brief sturen. Maar doe iets. Iemand. Alstublieft!

Want de andere halve wereld is toe aan eerlijkheid, 1 goed onderbouwd verhaal en een tappilsje.

Althans, dat vind ik.

Stefan Vlaminckx is VN ambassadeur rechten van de mens met een handicap en inclusieve samenleving. Hij blogt over alles wat hem opvalt, aandacht verdiend of gewoonweg een misstand is die aangepakt moet worden.
VN ambassadeur rechten van de mens met een handicap en inclusieve samenleving, blogger en ontwikkelaar van het eerste VBHC concept voor in de WMO-bg thuisbegeleiding.

Stefan Vlaminckx